2011-11-24 14:23:09• hírek • Szatmar.ro

Utolsó idei meccsére készül az Olimpia

Péntek délután Aranyosgyéresen játssza utolsó idei bajnokiját az Olimpia labdarúgócsapata, Csík Tibor tanítványaira pedig húzós összecsapás vár, mert a Seso alig két ponttal áll a szatmáriak mögött a hatodik csoport tabelláján.

Az Olimpia jelenleg ugyanis második, hátránya két pont a listavezető Brassói Corona mögött. Az Aranyosgyéresi Seso viszont szintén csak két ponttal elmaradva áll a szatmáriak mögött. „Van néhány, egykor a Kolozsvári U-ban is megfordult tapasztalt játékosuk is, a csapatnak pedig nagy rutinja van a harmadik ligában, de a másodosztályban is játszottak már", mondta leendő ellenfeléről Csík.

A mester kitért saját csapatára is és egy érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet: a jó eredményekkel a nyomás is megnőtt a játékosain. „Bizonyítani szeretnénk, hogy az elmúlt 14 fordulóban nyújtott teljesítmény nem a véletlen műve. Eredménycentrikusan kell futballoznunk, a játék most másodlagos szerepet kap, a három pont megszerzése a fő célunk. A csapattal szemben most már vannak elvárások, melyeknek meg akarunk felelni. Nagyon fontos lenne jól zárni az idényt, így a csapat nagy önbizalommal vonulhatna a téli vakációra", fogalmazott az egykori kiváló futballista.

Az év utolsó meccsén két alapemberre biztosan nem számíthat a tréner: Villand sárga lapos eltiltása, Marinas pedig bokasérülése miatt nem léphet pályára Aranyosgyéresen.

Amennyiben az Olimpia mindhárom pontot megszerzi pénteken, a Corona pedig kikap Kolozsváron, a Sanatatea otthonában, akkor a sárga-kékek akár élre is állhatnak. Egy vereség esetében azonban, összekapcsolva a Szászrégen és a Kolozsvári Universitatea II. esetleges győzelmével, az Olimpia akár az ötödik helyre is visszaeshet.

III. Liga, 15. forduló, A csoport:
Aranyosgyéresi Seso-Szatmárnémeti Olimpia
Tatrangi Unirea-Zilahi FC
Marosvásárhelyi FCM II-Jádi Voinţa
Kolozsvári Universitatea II-Szászfenesi Unirea
Kolozsvári Sănătatea-Brassói Corona
Zalatnai CS-Kolozsvári CFR II
Szászrégen Avântul-Nyárádtői Unirea,
Besztercei Gloria II-Dési Unirea.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: